Добре дошли на бизнес профила на Ангел Ангелов


Здравейте, казвам се Ангел Ангелов и ръководя екип от професионалисти от 2018 година. Работим предимно в сферата на цялостните ремонти на апартаменти. Предлагаме бързина и качество на нашите клиенти.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“При всеки ремонт оставам повече от доволен от Ангел. Досега ми е правил немалко ремонти на обекти. Безкрайно коректен е. Може да му се има доверие - аз лично му предоставям ключа и не се притеснявам за нищо. Знам, че когато каже, че е готов, ще отида и ще видя обекта в перфектно състояние, готов, почистен. Няма да сгрешите, ако му се доверите и вие!”

на 29 Nov 2023 от Ангел

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Живея в къща, която през годините е ремонтирана и външно, и вътрешно изцяло от Ангел. От електро и ВиК до фасадата на къщата, той прави всякакви дейности и много му се отдава. Момчето си разбира от работата и много добре знае какво прави. Винаги спазва уговорките, информира какво се случва на обекта. Изключително доволен съм от него. Препоръчвам го с две ръце!”

на 15 Feb 2024 от Борис

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Изпълнението, процеса на ремонта, отношението - всичко беше страхотно! Нямаше нинакви забавяния и проблеми, всичко мина изключително плавно. Ангел ми направи цялостен ремонт на апартамента. Страшно доволен съм и го препоръчвам!”

на 22 Jan 2024 от Валери
Виж всички мнения

Опит


Имам над 14 години опит в сверата на строителството

Специализация и квалификации


Извършваме всякакви вътрешни довършителни дейности