Добре дошли на бизнес профила на Димитър Томов


Ние сме стройтелна група от няколко момчета с дългогодишен стаж и доказано качество , всеки в своята облас.Предлагаме на свойте клиенти качество и гаранция на достъпни цени.

Хидроизолация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Майсторът се справи страхотно с всички възложени задачи. Правиха ремонт на банята ми, сложиха ми пясъчна мазилка, като уцелиха перфектно цвета, монтираха ми ламинат, който е нареден без нито една вдлъбнатина или разстояние. Като много взискателен човек мога да кажа, че работят перфектно.”

на 16 Dec 2023 от Сашка

Качена препоръка, Мазилки

“Димитър и бригадата му ми правиха мазилка в хола. Работиха чисто, не съм заварвала мръсотии. Съобразяваха се изцяло с мен и си свършиха работата качествено и бързо. Отношението им към мен и към работата беше перфектно. Бих ги използвала отново.”

на 01 Feb 2024 от Даринка

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Останах супер доволен от цялата бригада. Бях взел оферти от няколко бригади и фирми, но единствено тяхната оферта ми се стори нормална, а не безумно надценена. Обикновено сроковете за извършване на груб строеж на къща и цялостен вътрешен ремонт са 90 дни и повече, но момчетата на Митко свършиха работата за 70 дни. Димитър отговаряше за сроковете, материалите и цените, като нито веднъж не се опита да ме излъже, много честен човек. Качеството на свършената работа е супер. След направата на ремонта са ни идвали на гости познати, които се занимават с ремонтни дейности и са казвали, че хората са си свършили работата както трябва. Бих се възползвал отново от услугите им.”

на 15 Jan 2024 от Благой
Виж всички мнения

Опит


Опитните нещата които извършваме са: Ремонт на покриви, хидроизолация, гипсокартон, шпакловка, боя, теракот, фаянс, гранитогрес, декоративни мазилки, ремонт на бани, ВИК, изграждане на парно, изграждане на ел. инсталации, преграждане на балкони, външна топлоизолация, кърти,извозва и много други услуги в сферата на строителството.

Специализация и квалификации


В стройтелна ни група имаме квалифицирани стр. техници майстори, геодезисти и др.

Допълнително


Ако ви е омръзнало от некачествени ремонти на високи цени и некоректни майстори и фирми. Ние предлагаме пълното противоположие на тези неприятности. Предлагаме ви качество, коректеност и всичко това на достъпни цени