Добре дошли на бизнес профила на йордан Сечков


ET „Георги Сечков“ е създадена през 1994 г. в гр. София. Въз основа на придобития опит и традиции, с присъствието си в строителния бранш повече от 30 години, ние предлагаме качество, надежност и бързина на извършваните строителни услуги и гарантираме перспективно сътрудничество с настоящи и бъдещи Клиенти.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ET „Георги Сечков“ изпълнява ремонт на бани, ремонт на апартаменти, цялостно проектиране и строителство на жилищни кооперации, еднофамилни къщи, промишлени обекти, хотели и всички видове СМР на територията на цялата страна. Богатият ни опит и множеството реализирани проекти ни карат да се чувстваме уверени в бързото и качествено издаване на обектите.

Специализация и квалификации


Ние изпълняваме цялостно проектиране и строителство на жилищни кооперации, еднофамилни къщи, промишлени обекти и строително-монтажни ремонти на територията на София. Във връзка с най-пълно задоволяване потребностите на нашите настоящии бъдещи клиенти, ние проектираме иизпълняваме: довършителни ремонти, ел. инсталации, ВиК, вътрешно обзавеждане,кухненско оборудване, отопление, климатизация,вентилация.