1. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене на замазка, къртене на бетон, извозване на старо обзавеждане, събаряне на стени, демонтаж на балатум, къртене на керемеди, къртене и разбиване, къртене на комин, пробиване на отвори за вентилация, къртене на улей за ел. инсталация в тухла, разтоварване / качване на строителни материали и продукти, къртене на улей за ел. инсталация в бетон, почистване по време и след ремонт, доставка на мебели, къртене на тухла, къртене на плочки, демонтаж на санитария, къртене на вана с плочки, премахване на стари вик тръби, демонтаж на радиатори, доставка на строителни материали, демонтаж на врата, сваляне на строителни отпадъци, къртене на ytong блокчета, къртене на мозайка, къртене на канал, сваляне на тапети, доставка и качване на гардероб, шкаф за обувки, палма, помощна масичка, пердета, корнизи, холна маса, саксии и пръст, тв скрийн и подматрачна рамка, качване на матрак, качване на алуминиеви профили, шумоизолация, картон за изправяне на стена и шестоъгълни плочки, разтоварване плочки и санитария за баня, хладилник, качване на плочки и паркет и сваляне на 30 чували със строителни отпадаци, демонтаж на ламинат.


2. Ремонт на баня

По специално в сферата на оглед за стъклен параван, шпакловка и боя по таван, цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, монтаж на вграден душ, монтаж на дървен рафт, преработка на въздуховод, къртене на баня.


3. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


4. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


5. Пътно строителство

По специално в сферата на бордюри. асфалтиране, всички подкатегории, редене на тротоарни плочи, бетонови настилки и плочи, паваж, вертикална планировка.