Добре дошли на бизнес профила на Демир Атанасов


Казвам се инж. Демир Атанасов и съм професионалист в цялостните вътрешни ремонти на апартаменти, къщи, , магазини, офис помещения и др.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимавам се с вътрешни ремонти от 2010 година, като през това време съм се сблъсквал с различни казуси по специфика и сложност. Работил съм както в големи и малки български и чуждестранни фирми на ръководни и отговорни позиции, така и като самонает специалист в частния сектор. Притежавам нужната квалификация и експертиза за разрешаване и изпълнение както на малки, така и на големи проекти.

Специализация и квалификации


Висшето ми образование съм завършил като магистър инженер-конструктор към Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия, гр. София. Средно-специалното ми образование съм завършил като технически ръководил в строителството към ПГАСГ "арх. Камен Петков", гр. Пловдив.

Допълнително


Предлагам цялостни вътрешни ремонти на апартаменти, къщи, магазини, офис помещения. Качествено и бързо отношение на разумна цена за услугите: - Цялостен, частичен или освежителен ремонт на баня - Лепене на всички видове плочки - Изграждане на тавани, стени и фигури от гипсокартон - Подмяна и изграждане на нови електро и ВиК инсталации - Шпакловане и боядисване - Декоративни мазилки - Лепене на стандартни и течни тапети - Монтаж на ламиниран паркет и винил - Сглобяване и монтаж на мебели - Планиране и проектиране на ремонта - Направа на 3D проекти Предлагам Ви коректност, качество, бързина и липса на главоболия и разправии по време на ремонта с различни майстори за различните видове работи. От мен ще получите договор, гаранция и фактура за изпълнение на строително монтажни работи. Както и приемно-предавателни протоколи за извършената от мен работа на всеки етап от ремонта. Работя в гр. София и околията. Консултацията и огледа ми са напълно безплатни и Ви гарантирам, че ще получите добро и приветливо отношение защото знам, че доволния клиент е най-добрата реклама.