Добре дошли на бизнес профила на Добрин Величков


Казвам се Добрин Величков и се занимавам с поставяне и обработка на дървени подови настилки. Седалището ми е в гр.Банкя и работя основно в гр.София и региона. Стремя се да бъда най-добрия, когато става въпрос за всичко, свързано с монтаж, ремонт, поддръжка и освежаване (шлайфане лакиране и омасляване) на дървени подови настилки.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Занимавам се с монтаж и обработка на паркет в София и страната вече повече от 15 години. Работих за различни фирми за подови настилки, и в крайна сметка реших да стартирам собствен бизнес със желанието да предложа най-висококачествени подови покрития, използвайки модерни технологии за безпрахова обработка и качествени материали.

Специализация и квалификации


Квалификацията си съм придобил с работа в различни фирми от бранша, като от всяка съм "попил" различни практики, които ми помага и използвам ежедневно в работата си.

Допълнително


Машините, които използвам за професионални на марката LÄGLER® . Марката притежава разработена технология за обработка на дървени подови настилки, която е с минимално прахоотделяне и високо качество на крайния резултат. Лаковете, които предпочитам, са на водна основа. Разработени са заради по малката си токсичност и рискове за здравето и околната среда в сравнение с лаковете на основата на разредител. Развитието технологиите в тази насока е голямо. Лаковете на водна основа, вече максимално се доближават до използваните преди токсични материали . Разбира се, по желание на клиента, могат да бъдат използвани и други материали. Независимо дали просто се нуждаете от помощ при драскотина на дървения си под или премахване на пода в цяла къща и инсталиране на нов дървен под, нито един проект не е твърде голям или твърде малък. Предпочитам индивидуалния подход към клиента, което ще рече, че се стремя да намеря най-добрия начин за обработка на настилката, като се съобразявам със спецификата на проекта и желанията на клиента. Обичам своята работа и знаем, че и вие ще го направите.