Добре дошли на бизнес профила на Николай Илиев


“TITAN SOLUTION ЕООД” е професионална строителна фирма, специализирана в различни видове строителни дейности, включително нови покриви, ремонт на покриви, хидроизолация, топлоизолация и груб строеж. Нашата основна цел е да осигурим задоволство на клиентите, като предлагаме качество на разумни цени и професионално отношение.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Хидроизолация

“Николай ми направи хидроизолацията преди около година, но изглежда сякаш е направена вчера. Нямам никакви забележки, работата е свършена качествено и бързо. Не съм имал никакви проблеми с майстора, ра”

на 31 Jan 2024 от Златко

Качена препоръка, Покривни услуги

“Николай ми е правил абсолютно всички ремонтни дейности по дома - от боядисването до греб страеж и покрив. Върши си работата чудесно, много е коректен и отзивчив. Препоръчвам го на познати и приятели постоянно!”

на 14 Nov 2023 от Марияна
Виж всички мнения

Опит


Подбираме внимателно нашите екипи и материали, които използваме, за да гарантираме най-добрите резултати. Ние работим без авансово плащане, за да уверим нашите клиенти в нашата отговорност и сигурност. Свържете се с нас днес, за да разговаряме за вашите строителни нужди. Очакваме с нетърпение да сътрудничим с вас и да осигурим качествени решения за вашите проекти.

Специализация и квалификации


Нашите дейности включват: - Нови покриви: Професионално изграждане на нови покриви, използвайки висококачествени материали. - Ремонт на покриви: Включва частични покривни ремонти и извършване на всички необходими корекции. - Хидроизолация: Осигуряваме нанасяне на специални хидроизолационни материали и(или) махане на съществуваща хидроизолация. - Топлоизолация: Предлагаме топлоизолационни решения, които подобряват енергийната ефективност на сградата. - Груб строеж: Извършваме груби строителни работи, включително изграждане на основи, зидарии, бетониране и други строителни процеси. - Поставяне на битумни керамиди: Специализирани в поставяне на битумни керамиди за красив и здрав покрив. - Смяна на улуци и водосточни тръби: Извършваме замяна на улуци и водосточни тръби за подобряване на отводняването. - Обшиване на бордове и комини с ламарина. -Измазване на капандури и комини - Воалит за керамиди: Осигуряваме воалит за керамиди за естетичен и здрав покрив. - И други строителни дейности по ваше изискване.