6 оставени мнения от 16 извършени проекти
4.83 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Любомир преди 16 дни за Отстраняване на ръжда от парапет, грундиране и боядисване | София

“работата беше изпълнена с внимание и добро качество. екипа обръщаше внимание на всяко изискване. задачата беше изпълнена бързо и с добро качество. бих препоръчал Евгени за бояджийски работи.”

Виж снимки
Иван Иванов преди 5 месеца за Проект за външни ремонти | София

“Чудесно изпълнена работа, извършена в срок!”

Евгений Аврамов преди 6 месеца за Ремонт на покрив | Банкя

“Момчетата на майстор Огнян свършиха много добра работа. Работиха всеки ден, включително събота и неделя. Евгени Велинов организираше покупките на необходимите материали, като представяше необходимите разходни документи. Приключиха проекта в срок. Добра комуникация и спазване на сроковете и уговорената сума. При необходимост от изпълнението на друг проект отново ще ги наема. Препшоръчвам!”

Боян Георгиев преди 6 месеца за Полагане на фаянс | София

“Коректни, работят бързо и качествено !”

Даниела Лазарова преди 7 месеца за Външна изолация | София

“Искам да благодаря за добре свършената работа на,Евгени Велинов и неговите майстори .Доволна съм и мисля да ги наема скоро отново.Благодаря на Крум и Огнян.Момчета да сте живи и здрави.”

Огнян Антонов преди 8 месеца за Префугиране на баня с много малък размер на фугата | София

“Свестни и честни момчета от Сандански, не импрегнирахме банята и малко 2-3 плочки се поолющиха, но работата беше извършена за 1 ден и с разбиране към всеки детайл на проекта”