Добре дошли на бизнес профила на Николай Лефтеров


Всичко за Вашия ремонт на едно място! Ние предлагаме пълна гама от строителни услуги и затворен цикъл на дейност – първоначален оглед,дизайн, ремонтни дейности и довършителни работи, почистване след ремонт и изхвърляне на всички строителни отпадъци. Вече не е нужно да търсите различни майстори за различните строителни дейности! Свържете се с нас, за да получите Вашата индивидуална консултация и оферта!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Екипът на "НАД-СТРОЙ 22" се състои от професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери на строителството и ремонтните.

Специализация и квалификации


Всички в екипа на НАД-СТРОЙ 22 имат нужната специализация и квалификация за да може, Вие нашите клиенти да бъдете спокойни и доволни от резултата. НАД-СТРОЙ 22 е член на - Камара на строителите в България

Допълнително


За нас е изключително важно Вие, нашите клиенти, да бъдете доволни и спокойни на всеки етап от нашето обслужване. Именно затова обръщаме внимание не само на качеството на работа, но и на доброто и приятелско отношение на хората, включени в екипа ни. Градим доверие с качество!