Добре дошли на бизнес профила на Слави Илиев


Ремонтиране на стари покриви, пренареждане на керемиди, цялостно изграждане на нови покриви, тенекеджийски услуги, хидроизолации, направа на навеси. Работим с договор за гаранция и качество включващ също : срок за изпълнение , права и задължения на строителя , права и задължения на клиента , издаваме фактура за свършена работа

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


ПЕРФЕКТ ГРУП 23 е изпълнител за покриви с пълен набор от услуги, която поставя вас и вашия дом на първо място. Нашите служители са експертни изпълнители, които инспектират, ремонтират и подменят покриви. Ние гарантираме професионализъм и почтеност на всяка стъпка от покривния процес. И ние разбираме необходимостта от качествена работа и ефективност, за да можете вие ​​и вашето семейство отново да се чувствате сигурни в дома си. С нашата гаранция за качество ще намерите спокойствие, когато работите с нас. Ако се интересувате от ремонт или подмяна на покрива, обадете ни се.

Специализация и квалификации


Нашите услуги за ремонт на покриви са предназначени за справяне с различни покривни проблеми, от малки течове до по-големи щети. Нашите изпълнители имат опит в ремонта на покриви от всякакъв вид и материали, включително керемидени покриви, покриви с метални, с битумни керемиди и плоски покриви. Ето някои от услугите, които предлагаме: Ремонт на течове – Ние ще отстраним течове на вашия покрив, причинени от повреда или износени материали. Закърпване – Нашите изпълнители ще поправят конкретни участъци от вашия покрив, които са претърпели щети. Ремонт на керемиди – Ще поправим или заменим повредени или липсващи керемиди на покрив с керемиди. Ремонт на улуци – Ще поправим запушвания, течове или щети по вашите улуци. Ремонт на комини – Ще ремонтираме пукнатини, течове или други повреди по комините. Ремонт на капандури – Ние ще поправим течове, пукнатини или други повреди по капандури. Ремонт на вентилационни отвори – Ще поправим повредени или запушени вентилационни отвори, за да подобрим вентилацията на покрива. Повторно покриване – Нашите изпълнители ще премахнат напълно и ще заменят вашия съществуващ покрив с нови материали.