10 оставени мнения от 17 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Велико Борисов преди 1 месец за Циментова замазка в мазе | София

“Петър беше изключително коректен. Започна и завърши работата в срок и всичко беше както сме се уговорили предварително. Подписахме договор и не съм имал никакви притеснения по време на изпълнението. Определено препоръчвам и ще се обърна отновно към фирма Топъл Дом в бъдеще. Поздрави.”

Виж снимки
Петър Кемалов преди 1 месец за Префугиране на плочки в коридор | София

“Изключителен професионализъм, лесна комуникация, но най-важното - човечност, коректност и мисъл за клиента. Петър ме предупреди какво мога да очаквам като резултат от префугирането, като добавих кухня и баня към работата, изпипваше всеки детайл, помогна експедитивно за замазване, шпакловане и боядисване на стена (която беше увредена от мебелиста, който работеше в един от дните в апартамента).
Но най-същественото е накрая, когато Петър сам установи, че готовата фуга започва да се рони. За него проблемът беше фугиращата смес. Сагата все още продължава, но фирмата официално ПРИЗНА, че взетите от тях проби не отговарят на изискванията и проблема е в техния продукт.”

Венияна Лемониди преди 1 месец за Изливане на стоманобетонна плоча | София

“Справи се със задачата, изпрати едно момче да работи, но това не беше достатъчно и трябваше и ние да се включим, за да може да се свърши работата.”

Анета Хаджиева преди 3 месеца за Префугиране на 2 бани | Елин Пелин

“Много лесна комуникация. Всичко беше свършено така както се разбрахме. Препоръчвам.”

Ния Василева преди 3 месеца за Премахване на желязна решетка от прозорец | София

“Изключително доволни сме от добре свършената работа. Решетката беше премахната за отрицателно време, комуникацията с Петър беше лесна и ясна. Препоръчваме с две ръце!”

Виж снимки
Теменуга Гайдарджиева преди 7 месеца за Направа на постамент | Габрово

“Момчето което дойде беше много отговорно , роботи доста бързо и качествено.”

Стефан Севриев преди 7 месеца за Външна изолация на цокъл | Дряново

“Много съм доволен , момчетата рабоят много чисто дори почистват след себе си. Изклщчително са работливи и бих казал ,че работят на много добри цени.”

Йоана Христова преди 7 месеца за Редене на ламинат в една стая | София

“Един от малкото съвестни и коректни майстори ! Доволна съм !”

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Справи се в срок и изпълни задачата както трябва спзавайки всички изисквания на нашия дизайнер. Препоръчвам го с две ръце.”

на 11 Jul 2023 от Зоя

Качена препоръка, Мазилки

“Свърши бързо и качествено работа като се стараеше през цялото време което допринесе много за крайния резултат. Бих препоръчал Петър на всеки който иска качество.”

на 14 Apr 2023 от Ники

Качена препоръка, Мазилки

“Добре се справи с мазилката , стана както исках и си го представях. Определено останах доволна.”

на 01 Sep 2023 от Бианака Левентинова