Добре дошли на бизнес профила на Троана ЕООД


ТРОАНА ЕООД е създадена през 2005 година и оттогава с високо качество и професионализъм задоволява всички изисквания на своите клиенти в областта на строителството и покривните работи; в сферата на топлоизолацията; санирането на сгради и фасади.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние сме сторителна фирма със сплотен колектив от висококвалифицирани специалисти и се стремим да задоволим всички изисквания и очаквания на нашите възложители. За близо десетилетие на пазара ТРОАНА ЕООД изгради широка мрежа от контакти с колеги и фирми, доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на топлоизолация на сгради и покривните работи. Следейки най-новите продукти на водещите фирми в бранша, ние работим с професионални машини и инструменти за постигане на високо качество на крайния продукт.

Специализация и квалификации


Предлагане на балансирано съотношение качество/цена на услугата. С индивидуален и гъвкав подход даваме всичко от себе си в работата за удовлетворението на клиента си, съобразявайки се със специфичните му потребности. Залагане на отличното познаване на строителния пазар и съвместната ни работа като изпълнител на редица обекти на Хенкел България, Баумит България и Теразид ЕООД – безспорно най-големите производители и разпространители на материали и системи за топлоизолаци  в България и Европа и покривни системи Брамак, Тондач, Македо. Лицето на една сграда е нейната фасада, виж душата на един дом това вече е друго нещо, заедно можем да постигнем и двете.