Добре дошли на бизнес профила на Явор Георев


ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, ВиК Услуги

“Явор ми го препоръчха мой приятели и съответно реших да се доверя на тяхната препоръка за отстраняването на някои сериозни ВиК проблеми. Останах изключително доволен и бих го препоръчал на всеки понеже комуникацията с неого е лесна , винаги е готов да ти даде съвет кое как може да се направи. Ползвал съм неговите услуги няколко пъти и винаги съм оставал довелен.”

на 23 Oct 2023 от Алекси

Качена препоръка, ВиК Услуги

“С Явор се свързахме относно ремонт на ВиК инсталация. Тя беше на неудобно място и едни изпълнители преди него, но неуспешно. Той се отзова бързо и свърши работата изключително професионално и качествено. Не сме имали никакви проблеми по време на работата. Със сигурност бих го повикал пак, ако ми се наложи!”

на 09 Oct 2023 от Денис Мемиев

Качена препоръка, Електроуслуги

“Работя с Явор от много време и всеки път оставам изключително доволен. Имам две заведения, в които постоянно има дребни проблеми. Всеки път Явор се е отзовал веднага. Страшно точен и сериозен човек. Работи много старателно. Препоръчвам го с две ръце и ще продължавам да работя с него. Доверите ли му се, няма да съжалявате!”

на 12 Nov 2023 от Пламен Динков
Виж всички мнения