Добре дошли на бизнес профила на Явор Георев


ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Електроуслуги

“Работя с Явор от много време и всеки път оставам изключително доволен. Имам две заведения, в които постоянно има дребни проблеми. Всеки път Явор се е отзовал веднага. Страшно точен и сериозен човек. Работи много старателно. Препоръчвам го с две ръце и ще продължавам да работя с него. Доверите ли му се, няма да съжалявате!”

на 12 Nov 2023 от Пламен Динков

Качена препоръка, ВиК Услуги

“С Явор се свързахме относно ремонт на ВиК инсталация. Тя беше на неудобно място и едни изпълнители преди него, но неуспешно. Той се отзова бързо и свърши работата изключително професионално и качествено. Не сме имали никакви проблеми по време на работата. Със сигурност бих го повикал пак, ако ми се наложи!”

на 09 Oct 2023 от Денис Мемиев

Качена препоръка, ВиК Услуги

“Явор ми го препоръчха мой приятели и съответно реших да се доверя на тяхната препоръка за отстраняването на някои сериозни ВиК проблеми. Останах изключително доволен и бих го препоръчал на всеки понеже комуникацията с неого е лесна , винаги е готов да ти даде съвет кое как може да се направи. Ползвал съм неговите услуги няколко пъти и винаги съм оставал довелен.”

на 23 Oct 2023 от Алекси
Виж всички мнения