Добре дошли на бизнес профила на Теос Студио


Здравейте, “Студио Теос” се занимава с изработка и реставрация на гипсови корнизи и фасадни орнаменти. Уменията които имаме днес, сме усвоили от предни поколения занаятчии, които са ни предали техния опит и знания, а ние надграждаме над тях и ги интегрираме в модерната архитектура.

Декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Имаме опит в строителството 15 г.

Специализация и квалификации


Ценностите са ни научили, че старото може да се обновява, вместо да се подменя. Работим с умение и прецизност, за да запазим съществуващи профили и орнаменти, както да възстановим повредените зони. В нашата професия е от изключителна важност да обръщаме внимание на детайлите, като често можем да забележим потенциален проблем, преди да се влоши. Работата ни е отговорна и подхождаме с търпение и внимание към всеки обект, независимо дали реставрираме историческа сграда, търговски обект или Вашия дом. Нашата цел е да съхраним тяхната автентичност.

Допълнително


Услугите които предлагаме: * Реставрация на гипсови и циментови корнизи. * Възстановяване на липсващи декоративни елементи. - декоративни рамки -пана -корнизи -розетки -колони -сводове *Възстановяване на фасади и липсващи фасадни орнаменти * Изработка на нови гипсови корнизи - изтегляне на място Ние ще вземем точен отпечатък от съществуващ профил и ще изработим шаблон. Можем да направим шаблон по Ваша скица и желани от Вас размери.