Добре дошли на бизнес профила на Мадрид Строй ЕООД


Ние сме Мадрид Строй ЕООД (Madrid Stroy SL), фирма за дизайн и ремонти на всякакъв вид сгради и помещения. Компанията работи основно София, Плевен и Бургаски регион. Макар, че работим доста с фирми, нашият таргет като Компания е да се насочим повече към частни клиенти, на които можем да бъдем много полезни освен със самата работа - с цялостни идеи, и дори цели разработки с разяснения по личните им проекти. Обожаваме да работим с нашите Клиенти, лично и професионално.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


27 години на територията на 2 държави. Ние предлагаме дизайнерски проекти за ремонти, които включват и нашите иновативни методи на работа, и използване на нов тип материали, които искаме да наложим на българският пазар. Пример са различните видове микроцимент - материали, които спестяват пари, добавят качество, и правят така, че повечето проекти да се изпълняват дори почти безпрашно. Работим директно с производители на тези материали, и наша практика е да подаряваме професионалната отстъпка на Клиента. Друг пример са нашите машини за полагане на шпакловки, мазилки и различни видове боя, включително и огнеупорни материали, епоксиди, полиуретани, и т.н. Работата с машини прави така, че всичко се случва по-бързо, и по-качествено. Поради тази причина можем да си позволим да работим и на много по-достъпни за всеки цени.

Специализация и квалификации


- Строително инженерство. - Ел инженер. - Проектант/Дизайнер. - Дизайн и декорация на пространства. - HSSEQ специалисти с международен опит, в някои от най-големите компании в света строители на рафинерии, пътища, газопроводи и електроцентрали. - Микроцимент и микробетон. - Обслужване на международни Клиенти на: испански, португалски и английски език. - Квалификация за работа с Airless системи. - 10 годишен опит ''Съдебна експертиза в сектор строителство'', като част от международната компания Grupo Mapfre España.

Допълнително


Цялата ни оферта е доста широка, като според заетостта на нашите Бригади можем да извършваме следните дейности: * Машинно полагане на шпакловки и мазилки. * Airless боядисване, включително индустриално боядисване. * Airless полагане на огнеупорни бои (метални структури и халета). * Ремонти на бани и кухни. * Всякакви структури от гипсокартон. * Подови настилки, вътрешни и външни. * Дизайн и цялостно проектиране. * HSSEQ контрол и експертизи. Генерално - пълни ремонти и дизайн на пространства от всякакъв тип.