Добре дошли на бизнес профила на Тони


Здравейте. Казвам се Тони Работя като майстор в строителството от 14 години, като занаята научих от бащата на моята жена който има 40 гидишен опит!

Външна изолация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Невяна Джонева преди 5 дни за Префугиране на плочки баня | София

“Бързо и качествено.”

Тодор преди 3 месеца за Изравняване на стени | София

“Много бърза реакция и много прецизна работа! Пак ще го наема когато имам нужда! Благодаря!”

Гергана Цакова преди 4 месеца за Ремонт на гараж | София

“Изключително доволна останах от работата на Тони. Много прецизен и съвестен, работи в срок, а крайният резултат беше чудесен!”

Виж всички мнения

Опит


Работя като майстор в строителството от 14 години. Занимавам се с цялостни ремонти, баня лепене на плочки шпакловки декоративни мазилки, окачени тавани, декорации от гипсокартон, боядисване, зидарии и мазилки, подови настилки, обръщане на прозорци, като при обръщането на прозорците измазването го правим двустранно (отвътре и отвън) държим на качеството и на качествените материали и други неща и къртим чистим извозваме

Специализация и квалификации


Занимавам се с: -шпакловки - -обръщане (подмазване) на врати и прозорци - декоративни мазилки -пясъчна мазилка -Ел. Инсталации. - окачени тавани - декорации от гипсокартон - боядисване -Полагане на плочки - зидарии и мазилки - подови настилки -Кърти чисти извозва -Монтаж и демонтаж на PVC дограма -ремонт на тераси -изолация -общи работи -ремонти -почистване на мазета и тавани.

Допълнително


Плочки и ВиК услуги. Издаване на апартамент/обект до ключ.