Добре дошли на бизнес профила на Тео Бояджиев


Здравей те! Представител съм на стоителна фирма ''Есте строй'',която предлага извършване на довършителни ремонтни дейности! Предлагаме,както вътрешни ремонти, така и външни ремонти ,по алпийски способ и от скеле.Правим оглед,консултация и офериране.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елена Ценкова преди 5 месеца за Алпинистки услуги за възстановяване на балконите на кооперация | София

“Наехме братята Тео и Мариан Бояджиеви като ръководители на малка бригада и изпълнители по проект за възстановяване на чела на балкони на вход от жилищна кооперация по алпинистки способ. Въпреки заетостта си с други обекти, в разгара на летния сезон те поеха задачата и подходиха отговорно и професионално, като успяха да изпълнят възложената работа с необходимото качество и в срок. През цялото време имахме отлична комуникация. Сърдечно им благодарим за вложения труд, старание и умения. Очакваме ги отново с друга задача.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Опитът в изработването на външни изолации от скеле и алпийски способ е 15годишен , а с вътрешни довършителни ремонти се замиваме от 6 години .

Специализация и квалификации


Клафикация за височина работа от "Арас". Клафикация за работа с високо напрежение до 1000 волта. Клафикация за декоративни мазилки от италиански представител и производител.