Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на входове/етаж/, боядисване на фасада, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, облепване с найлон, боядисване на огради и решетки с блажна боя, шкурене, грундиране на парапети, первази, тръби, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, интериорна бяла боя spirit acrylic latex impeccable white 5 литра, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, грунд за стени артефикс 1 литър, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, облепване с тиксо, бял латекс крафт мастер.


2. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


3. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, монтаж на ръбохранител, шлайфане, запълване на канали/отвори, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, затваряне (обръщане) на външна изолация с теракол, сваляна на стъкла, силикониране, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


4. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, цветна силиконова мазилка, измазване на стени и тавани, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване, външно силикониране около прозорци и первази в спалня.


Масивна иконка за категория Камини и комини

5. Камини и комини

По специално в сферата на изграждане на камини, облицовка на камини, зидане на комини. барбекюта, почистване на комини, всички подкатегории, монтаж на камина, поправка на камини.


Масивна иконка за категория Строителство на сгради

6. Строителство на сгради

По специално в сферата на фасади, надзор, проектиране на конструкции, укрепване и фундиране, реставрация. пристройки и надстройки, изкопни работи и дренажи, сглобяеми къщи, всички подкатегории, кофраж и арматура, полагане на бетон, канализация, строителство до ключ, кофраж /колони, греди, шайби/, вентилируема фасада, преградни стени, строеж на дървена къща, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, ново строителство.