Добре дошли на бизнес профила на Златан Илиев


ИЛИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ има следните ключови ценности: качество, ангажираност и почтеност. Това са ценностите, които оказват влияние върху всеки аспект от нашата работа и ни помагат да се присъединим към редиците като един от най-високо оценен покривен изпълнител на България. Независимо дали имате нужди от отстраняване на теч или изграждане на нов покрив, ние ще ви помогнем.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Покривни услуги

“Изключително доволен съм от извършената работа на г-н Илиев и бригада и от дълги години се възползвам от техните услуги за различни ремонтни дейности. Последно ми беше извършен ремонт на покрив на къщата, смяна на улуци и други довършителни вътрешни ремонти. Работата им е много чиста, спазват се всички срокове! Препоръчвам с две ръце!”

на 14 Jul 2022 от Иван Трохаров
Виж всички мнения

Опит


Почтеност: Честни и конкурентни цени, водеща в индустрията 20-годишна гаранция за изработка на покривни инсталации и прозрачна, професионална комуникация. За нас е важно да спечелим доверието на нашите клиенти. Планираме да обслужваме нуждите на клиенти от Цяла България за десетилетия напред. Възползвайте се от нашата оценка за покриви още днес.

Специализация и квалификации


Качество: Ние използваме висококачествени, гарантирани материали от най-надеждните производители в покривната индустрия за пълно спокойствие при вашите ремонти на покриви, подмяна на покриви и инсталации от начало до край. Ангажимент: Ние сме оценени с A+. Това означава, че можете да ни се доверите, за да предоставим най-доброто обслужване и изработка за всеки клиент.