Масивна иконка за категория Боядисване и декорация

1. Боядисване и декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на входове/етаж/, боядисване на фасада, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, облепване с найлон, боядисване на огради и решетки с блажна боя, шкурене, грундиране на парапети, первази, тръби, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, облепване с тиксо.


2. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


Масивна иконка за категория Озеленяване

3. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


Масивна иконка за категория Изолация и Саниране

4. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.