Добре дошли на бизнес профила на Стоян Григоров


Казвам се Стоян Григоров и се занимавам с монтаж на ламинат, паркет, различни видове первази - MDF, PVC, CUBU, дървен. Независимо дали имате нужда от оглед и консултация за избор на правилните материали, или търсите доверен човек, който да монтира подовото покритие - не се колебайте да се свържете с мен!

Первази е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Паркет и ламинат

“Стоян винаги ми е вършил повече от перфектна работа, тъй като продавам паркети и понякога пращам него за монтажи и други неща. Изключително сериозен, организиран, точен относно време и качество. Налагало се е да върши и по-сложни неща, с които винаги се е справял невероятно. Препоръчвам го с две ръце!”

на 17 Aug 2022 от Павел

Качена препоръка, Монтажи

“Работили сме съвместно със Стоян вече много пъти, като е монтирал первази, правил е и подови настилки и винаги съм оставал изключително доволен от него. Много е коректен, винаги точен, спазва уговорките си и бързо и лесно оправя изникнали проблеми. Препоръчвал съм го много пъти на много хора и продължавам да го препоръчвам с две ръце!”

на 14 Dec 2022 от Боян
Виж всички мнения

Опит


Повече от 3 години.

Специализация и квалификации


Обучение за работа с первази CUBU (Dollken Profiles)

Допълнително


Обичам работата си и я върша с внимание към всеки детайл. Всеки дом или офис се нуждае от индивидуално решение според пространството, материалите и бюджета. Добре разбирам това.