1. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, къртене на замазка, къртене на бетон, извозване на старо обзавеждане, събаряне на стени, демонтаж на балатум, къртене на керемеди, къртене и разбиване, къртене на комин, всички подкатегории, пробиване на отвори за вентилация, къртене на улей за ел. инсталация в тухла, разтоварване / качване на строителни материали и продукти, къртене на улей за ел. инсталация в бетон, почистване по време и след ремонт, доставка на мебели, къртене на тухла, демонтаж на санитария, къртене на плочки, къртене на вана с плочки, премахване на стари вик тръби, демонтаж на радиатори, доставка на строителни материали, демонтаж на врата, сваляне на строителни отпадъци, къртене на ytong блокчета, къртене на мозайка, къртене на канал, сваляне на тапети, доставка и качване на гардероб, шкаф за обувки, палма, помощна масичка, пердета, корнизи, холна маса, саксии и пръст, тв скрийн и подматрачна рамка, качване на матрак, качване на алуминиеви профили, шумоизолация, картон за изправяне на стена и шестоъгълни плочки, разтоварване плочки и санитария за баня, хладилник.


2. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, запълване на канали/отвори, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


3. Общи работи

По специално в сферата на монтаж на простор, пробиване на стена, сваляне на радиатор, извод за абсорбатор, поставяне на кабелни канали, монтаж на стъклен параван, поставяне на метална решетка, смяна на панти, почистване на дограма, монтаж на стойка за телевизор, поправка на панти, демонтаж, монтаж на куки.


4. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, замазка по канали за кабели и тръби по пода.


5. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, грундиране, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, боядисване на парапети, первази, тръби, облепване с тиксо, бял латекс крафт мастер.


6. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, цветна силиконова мазилка, измазване на стени и тавани, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване, външно силикониране около прозорци и первази в спалня.


7. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, оформяне на отвори врати/прозорци, зидария с ytong (газобетонни) блокчета, изграждане на стъпало.


8. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


9. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


10. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории, качване на балатум (на етаж), разтоварване на паркет, разтоварвене и качване 3 м декинг без асансьор 5 етажа.


11. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), окачен таван от гипсокартон, поставяне на лента за фуги на гипсокартон, предстенна обшивка, конструкция за гипсокартон (профили, окачвачи, винтове, лента и шпакловка), гипсокартно 12.5мм 2.0 х 1.2 knauf зелен (2.4 кв.м.), прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), прав джоб за скрито осветление с две чела, растерен таван, изграждане на звукоизолационна стена с mute system 33, изправяне на стена с гипсокартон, поставяне на каменна вата 10 см.