Добре дошли на бизнес профила на Петър Ангелов


Здравейте, сегашни и бъдещи приятели, ние извършваме всички видове каменоделски услуги, изработка на надгробни плочи , надписи, снимки, реставрация, освежаване и поддръжка на гробни места. Работим в цяла България. Възможност за облицоване на къщи и други видове сгради, полагаме всички видове настилки, освежаване на вече положени такива. Къртим, чистим и извозваме стройтелни материали! Ние сме млади и държим на приятелското отношение и професионалната реализация на извършената услуга. Поздрави на всички досегашни и бъдещи клиенти ! :)

Каменоделски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Опит ли? Ами честно казано освен, че сме млади имаме и повече от 10годишен опит в услугите които предлагаме, така, че не мислете, а задачите на нас си възложете!

Специализация и квалификации


Основната ни дейност е в изработката на надгробни паметници, работим с мрамор, гранит, варовик както и с други облицовачни материали. В сферата на "Гробищни паркове" няма услуга която да не можем да извършим. Но в същото време можем да се справим успешно и с изработката на кухненски плотове, камини, и други видове облицоване на различни неща по ваш избор!

Допълнително


Общо взето, ако имате нещо което искате да бъде направено от камък, ние сме хората който ще ви помогнат с това!