Добре дошли на бизнес профила на Георги Георгиев


ЗА НАС ЕМО БИЛД ГРУП се фокусира върху качествената изработка и е специализирана фирма във ВСИЧКИ аспекти на строителството. Ние използваме най-добрите материали с най-добрите гаранции от водещи марки в покривната индустрия. Ние сме специализирани в системите от керемиди и плоски покриви. Обадете ни се и нашите професионални и опитни оценители ще ви дадат честна оценка дали това включва ремонтни дейности или цялостен проект.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Изключително доволен съм от работата на г-н Георгиев. Извърши ми основен ремонт на апартамент – шпакловка и боядисване , изправяне на стени и др – всичко необходимо за нанасяне в ново жилище. Работи чисто и всичко беше готово преди уговорения срок! Препоръчвам!”

на 21 Sep 2022 от Стилян Трайков
Виж всички мнения

Опит


УСЛУГИ С КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ? РЕМОНТ И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ ТОПЛОИЗОЛАЦИИ ПВЦ ИЗОЛАЦИИ РЕКОНСТРУКЦИИ РЕСТАВРЕАЦИИ БЛАГОУСТРОЙСТВО И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ПРОУЧВАНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ ВЕРТИКАЛНО ПЛАНИРАНЕ СТРОИТЕЛСТВО ВИК ДОГРАМА ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Специализация и квалификации


Търсите най-добрите за вашия ремонт? ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ОТ ЕМО БИЛД ГРУП Свържете се с нас, за да разберете всичко за ремонта на вашия покрив и какви разходи можете да очаквате.

Допълнително


Вашият дом е най-важната инвестиция, която ще направите през живота си – пазете го защитен с лидера сред покривните компании в цяла България.