Добре дошли на бизнес профила на Георгин Цветков


ВиК, Мебели, настилки, паркет, врати и др. Монтаж на осветителни тела - вградени, полилей и линейно осветление; Монтаж на всякакви уреди и тяхното подвръзване. Монтаж и подвръзване на ключове, контакти, розетки. Ремонт и добавяне на електро инсталации; Подмяна на апартаментни или друг вид табла. Монтаж и връзване на вентилатори. Лед осветление с лед ленти, профили вградени в бани, мебели, стълбища. Смарт ключове, контакти.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Дългогодишен опит с необходима квалификация. Екипа ни е съставен от: Мебелист и дърводелец - 30г опит. Електротехник с 10год. стаж до 1000V.

Специализация и квалификации


Майстор довършителни ремонти. Сглобяване на мебели; Монтаж на аспиратори, хладилници за вграждане). Вентилация (абсорбатори, клапи, въздуховоди); Монтаж на вградени и конзолни мивки. Лед осветление. Монтаж - Бойлер, Смесители, душ, вентилатори, огледала и др. аксесоари в сухи и мокри помещения. Монтаж - Паркет, первази, корнизи. Монтаж на врати - входни и интериорни. Изработка и монтаж на комарници за прозорци и врати. Всички услуги се извършват от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

Допълнително


Монтаж на осветителни тела - вградени, полилей и линейно осветление; Монтаж на всякакви уреди и тяхното подвръзване. Монтаж и подвръзване на ключове, контакти, розетки. Ремонт и добавяне на електро инсталации; Подмяна на апартаментни или друг вид табла. Монтаж и връзване на вентилатори. Лед осветление с лед ленти, профили вградени в бани,мебели, стълбища. Смарт ключове, контакти.