Добре дошли на бизнес профила на Александър Георгиев


От повече от 10 години се занимавам със строително-ремонтни дейности. Харесвам работата си и изпипвам детайлите за да са доволни клиентите от крайния резултат. За мен е важна точността към детайлите и предоставянето на ефектни решения, задоволяващи всеки клиент бързо, качествено и на разумни цени. При необходимост имам бригада от колеги, с които изпълняваме по-големи поръчки. Цялостен ремонт е основна сфера на работа.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Иван преди 18 месеца за Ремонт на баня | София

“Препоръчвам майстора. Изпълни проекта качествено и бързо, въпреки появилите се трудности.”

Виж всички мнения

Опит


- Повече от 10 години опит в сферата на строителството и цялостните ремонти. - 10 години полагане на гранитогрес, фаянс, теаркот, камък, мозайка и други настилки. - 10 години монтаж и изработка на окачени тавани, преградни стени, гиспокартонени конструкции и декорации. - 2 години монтаж и подръжка на ВиК системи. - 4 години монтаж и подръжка на дограма. - 2 години изграждане на нови покриви, хидроизолация и ремонт на стари покривни конструкции.

Специализация и квалификации


Обучения в Германия и Англия по: - полагане на ВиК инсталации. - изработка на гипсо-картонени конструкции. - полагане на гранитогрес и фаянс.