10 оставени мнения от 14 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Стаси Янева преди 6 месеца за Интериорно боядисване | София

“Коректен и много съвестен в работата си. Ремонтът на апартамента ни беше козметичен без специални изисквания, но сме доволни от спокойната работа, очаквания резултат и нормалните цени. Препоръчвам Емил като домашен майстор!”

Виж снимки
Илияна Илиева преди 6 месеца за Теч от смесител в баня | София

“Много съм доволна, хубаво свършена работа и цените са добри.”

Ирина преди 9 месеца за Ремонт на коридор | София

“За втори път наемам Емо. Страхотно момче, работи старателно и отдадено. Помогна ми и с други странични неща, което ми беше от голяма необходимост. Бих казала, че съм взискателна, но той се съобрази с всичките ми желания, на които държах и се надявам в бъдеще отново да работим заедно.”

Ирина преди 10 месеца за Боядисване на кухня, фугиране и шпакловане около врата | София

“Имаше да се довършва чужда некачествено свършена работа. Благодарна съм, че Емо се зае и я свърши отлично.”

Славчо преди 11 месеца за Ремонт на паднала мазилка на етаж | Банкя

“Дойде на оглед каза ,че е необходимо да се виси на въже и не е за него, и ме насочи ме към негов колега, който ми свърши работата добре”

Петър Петров преди 11 месеца за Демонтаж на стар и монтаж на нов бойлер | София

“Бърза реакция и много професионално свършена работа при демонтаж на стар и монтаж на нов бойлер, с усложнения. Много приятен човек, за когото е важно да направи нещата както трябва. Препоръчвам и бих му се обадил отново при нужда.”

Нина Гаджева преди 13 месеца за ВиК услуги | София

“Много сме доволни от Емо Гинев! Ангажира се с проблема , знае много и може! Мисля, че освен добър майстор е и прекрасен човек! Нашето семейство се абонира за него! Препоръчвам! Искам да споделя, че не искаше заплащане за съветите и консултацията, а загуби почти 2 часа”