Добре дошли на бизнес профила на Пею Далев


Фирма Далеви Ко ООД предлага проектиране и изграждане на фонтани, басейни и водни ефекти от 1999 г. Успява да разгърне дейността си в цяла България и да се утвърждава като надежден партньор и професионалист, който умее да вникне в индивидуалните желания на клиента.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


От 2006 г. фирмата се специализира в проектиране и изграждане на екстериорни басейни, фонтани и СПА центрове, като покрива почти пълната гама от предлагани услуги и дейности по реализацията на големи проекти за аквапаркове на туристически комплекси в страната и в чужбина. На международния подиум спечелва като партньори италианската компания Sicce, френската ClimAzur, Astralpool и американската Mist&Cool и става техен официален представител за България. От 2004 година Далеви Ко ООД е доставчик на българo-френската търговска верига Mr Bricolage като включва в дистрибуторската мрежа водни помпи, външни охладителни системи, водни мъгли, оборудване за басейни, препарати за вода.

Специализация и квалификации


От 2006 г. фирмата се специализира в проектиране и изграждане на екстериорни басейни, фонтани и СПА центрове, като покрива почти пълната гама от предлагани услуги и дейности по реализацията на големи проекти за аквапаркове на туристически комплекси в страната и в чужбина.