1. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, монтаж на плафони.


2. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, всички подкатегории, ремонт на климатик, ремонт на бяла техника.


3. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории, качване на балатум (на етаж).


4. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, допълнителни услуги i, ремонт на мокро помещение, ремонт на коридор, ремонт на спалня, ремонт на детска стая, ремонт на трапезария, ремонт на дневна, ремонт на покрив, ремонт на тереса.