1. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, поставяне на лента за фуги на гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван, изправяне на стена с гипсокартон, поставяне на каменна вата 10 см.


2. Шпакловки

По специално в сферата на гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, циментова шпакловка, шлайфане, запълване на канали/отвори, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани, корекции по стени (шпакловки, мрежа, оправяне след течове).


3. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, боядисване с латекс два цвята, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, облепване с тиксо.


5. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на паркет, винил, монтаж на декинг и скара, демонтаж на паркет, поставяне на mdf первази, омасляване на декинг - двукратно по цяла дъска, монтаж на преходни лайсни, грундиране на основа, поставяне на подложки, поставяне на дървени первази, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


6. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


7. Плочки и теракот

По специално в сферата на лепене на гранитогрес, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


8. Хидроизолация

По специално в сферата на течна хидроизолация, полагане на хидроизолационна лента, хидроизолация под плочки.