1 оставени мнения от 1 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Милен преди 13 месеца за Проблем с луминесцентно тяло | София

“Останах много доволен от отношението и работата на Филип. Ремонтът не беше голям, но въпреки това не претупа работата, предложи решения, дойде с мен по магазините, за да закупим необходимите материали. Има доста познания в електричеството и бих го препоръчал. Работи чисто, сложи калцуни, не се мотае и отстрани бързо проблема.”

Филип Мицанов отговори:

Много благодаря за гласуваното доверие. Бъдете здрави.

Качена препоръка, Електроуслуги

“Г-н Мицанов извърши цялостната ел. инсталация, както и довършителни работи в кухня. Нямахме проблеми с изпълнителя, доволна съм. Цените му са адекватни и бих работила с него отново.”

на 15 Jun 2022 от Даяна

Качена препоръка, Електроуслуги

“Филип е един чудесен майстор, който дойде и направи цялостната ел. инсталация вкъщи. Доволен съм. Това е един много коректен човек, който си спази уговорката и изпълни всичко в срок.”

на 12 Apr 2022 от Венцислав Будинов

Качена препоръка, ВиК Услуги

“Филип извърши ремонт на ВиК в апартамента ми. Много е точен, държи си на уговореното. Също така ми направи много хубаво впечатление, че съдейства с избора на материалите. Държа се отговорно.”

на 25 May 2022 от Мая Димова