Добре дошли на бизнес профила на Димитър Трифонов


Услугите, които извършваме са: - Кърти, чисти и извозва - Извозване на строителни отпадъци - Събаряне стари сгради - Демонтаж на метални и дървени конструкции - Почистване на тавани, мазета, къщи, вили - Транспортни и хамалски услуги, преместване на дома и офиса. - Откриване на скрита влага, мухъл, течове чрез термокамера – без разбиване. Откриване на ВИК аварии, течове от покриви. Видеодиагностика на канализация. Аварийно отпушване на канализация Изграждане и ремонти. Монтажи и свързване.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Професионални строителни услуги Високо качество на достъпни цени. Гарантираме професионално и качествено изпълнение на всички наши услуги, от които да останете доволни.

Специализация и квалификации


Знания относно технологичната последователност за изпълнение на грубия строеж и на довършителните работи,  технологиите за изграждане и експлоатация на водоснабдителни и канализационни системи и за ремонт, саниране и поддръжка на сградния фонд, както и практически умения за изготвяне на чертежи с помощта на компютърни програми, изготвяне на техническа документация и контрол на извършената работа в съответствие с нормативните изисквания.

Допълнително


Професионални строителни услуги Високо качество на достъпни цени. Гарантираме професионално и качествено изпълнение на всички наши услуги, от които да останете доволни. Свържете се с нас за да си запишете час за оглед.