Добре дошли на бизнес профила на Elio Art Studio


Ние сме екип от проектанти и мебелисти, изцяло специализирани в оформлението и изграждането на жилищен и обществен интериор, с проектиране и производство на мебели. Може да предложим за Свойте Клиенти изцяло затворен цикъл от консултация до реализиране с изработка и монтаж до ключ, в зависимост от индивидуалните нужди и изисквания.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ина Анастасова преди 23 месеца за Монтаж на скрин | София

“Доволна съм. Извършено в срок и качествено.”

Виж всички мнения

Опит


Изграденият ни опит се базира на дългогодишен труд от над 10 години в сферата на интериорния дизайн и производството на мебели, със стотици завършени обекта и доволни клиенти.

Специализация и квалификации


Нашата специалност е да отделяме индивидуално внимание и да покриваме конкретните изисквания за всеки клиент по отделно. С екипът ни от инженери, дизайнери и конструктори сме в готовност да отговорим професионално на широк спектър от очакванията Ви.

Допълнително


Занимаваме се както с цялостно проектиране и изпълнение на всяка зона и помещение от Вашето жилище, така и с частично оформление и изработка. Работим по наши проекти и предложения изготвени за всеки клиент по отделно, също така и по изпълнение на задания предоставени от клиента. Основно специализирани в изработката на корпусна мебел за обзавеждане на кухни, спални, детски стаи, обзавеждане за дневна, офиси и търговски обекти. Работим в неограничен избор от към декори, материали и технологии за тяхната изработка.