1. Електроуслуги 3 извършени проекта

По специално в сферата на аварии, ремонт на електроинсталация, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, монтаж предпазител в ел. табло, свързване разпределителна кутия, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, монтаж на скрита лед лента на тереса, монтаж на ключ, монтаж на бойлерно табло, пробиване през стени за кабели, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за скриване на кабели, монтаж на плафони.

Виж мнения

2. ВиК Услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, изграждане на мръсен канал, консултация от специалист на място, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, отпушване на мивки, демонтаж на мивка, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, продухване на тръби, преработка на канал ф110, демонтаж на тоалетна, подмяна на канал пвц ф50, доставка и монтаж на водомери, доставка и монтаж на спирателни кранове в баня/мокро, монтаж на подов сифон, преработка на вик, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, затапване на неизползваеми тръби, монтаж на душ панел, лепене на тръби, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.

Виж мнения

3. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), поставяне на лента за фуги на гипсокартон, предстенна обшивка, окачен таван от гипсокартон, прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), прав джоб за скрито осветление с две чела, изправяне на стена с гипсокартон, поставяне на каменна вата 10 см.