1. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, монтаж на стенна лампа, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, монтаж на плафони.


2. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


3. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, грундиране, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, боядисване на парапети, первази, тръби, облепване с тиксо.