Добре дошли на бизнес профила на Мирослава Никова


Ако все още не сте избрали подходящ екип за довършителните работи на Вашият апартамент ние можем да предложим нашите ЕКИПИ, които се състоят от обучени специалисти с дългогодишен опит в сферата на вътрешните ремонти. ПРЕДЛАГАМЕ гарантирано качество на изпълнение и достъпни цени. СТАРАЕМ СЕ да отговорим на потребителските изисквания и нуждите на клиентите ни, като изграждаме взаимоотношения на доверие и лоялност с всички клиенти и партньори.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


УСЛУГИТЕ, които извършваме са: - шпакловки; - мазилки; - плочки фаянс/теракота; - гипсокартон; - бояджийски услуги; - топлоизолация; - хидроизолация; - обръщане на врати и прозорци; - къртене, почистване и извозване; - зидария и замазки; - почистване; - усвояване на тераси/балкони; - сухо строителство - всичко от гипсокартон /окачени тавани, предстенни обшивки, преградни стени, декорации, фигури/; - ВиК услуги; - Ел.услуги; - Монтаж на вградена тоалетна /структура/; - Монтаж на вграден душ; - Транспортни услуги.

Специализация и квалификации


Ние ще се постараем да приложим Вашите идеи, с помощта на нашето професионално виждане за да достигнем желания краен резултат!