Добре дошли на бизнес профила на Християн Сергиев


НИЕ СМЕ МАЙСТОРИ ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД СМР! www.xengenering.com Работим в цялата страна! Безплатни консултации СЕГА ДО 15% ПО-НИСКИ ЦЕНИ! Предлагаме пълна гама от ремонтни услуги! ► Ремонт на покриви. ► Пренареждане на керемиди ► Хидроизолация на покривни конструкции ► Безшевни американски улуци. ► Хоризонтални и Вертикални улуц ► Монтаж на водосточни тръби ► Обшиване на комини ► Подмяна на капандури ► Тенекеджийски услуги ► Изграждане на беседки, барбекюта, дървени навеси.! Нека Ви бъдем полезни!

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


През годините сме реализирали над 10 000 м2 изградени покривни конструкции на най-добра цена и кратки срокове. За повече от 10 години сме монтирали улуци и обшивки на покриви за над 10 000 л.м. Всички изпълнени от нас обекти за ремонт на покрив, хидроизолации, полагане на керемиди и други са изпълнени от професионалисти в областта. Работим на едни от най-ниските цени за ремонт на покриви в цялата страна. Направете запитване за ремонт на покрив и се убедете сами.

Специализация и квалификации


РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ОТ Хинжинеринг Ние знаем колко важен е покривът за всеки един дом, именно затова ремонтираме покриви само с качествени материали и доказани професионалисти. Имате проблеми с вашия покрив? В дома Ви има влага и покрива изпуска ? Не го отлагайте, свържете се с професионалните майстори на Хинжинеринг. Ние осигуряваме първокласни покривни услуги и ремонт на покриви в София и цялата страна на достъпни и конкурентни цени. Вече повече от 10 години ние предлагаме цялостни покривни услуги като – ремонт на покрив, хидроизолации, пренареждане на керемиди, подмяна на улуци, изграждане на нов покрив и покривни конструкции. Ние от Хинжинеринг знаем, че вашият дом е една от най-големите Ви инвестиции, затова използваме само качествени материали за ремонтиране на вашия покрив. Предлагаме голямо разнообразие от материали и решения за всеки тип покрив. Освен цялостен ремонт на покрив и покривни услуги, предлагаме и допълнителни услуги като монтаж на прозорци, измазване на къщи и монтаж на улуци. Различните видове покриви представляват различни предизвикателства, независимо дали покривът е наклонен или плосък, ние от Хинжинеринг ще се справим с ремонтирането или цялостната подмяна на покрива. Имаме реализирани повече от 300 ремонта в цялата страна. Нашите методи на работа са отвъд повечето стандарти, затова гарантираме професионални практики при ремонт на покриви

Допълнително


Хинжинеринг притежава богат опит в сферата на хидроизолацията, ремонтните дейности, пренареждане на керемиди и други. Оборудването, което притежаваме ни позволява бърза и качествена работа. Нашите услуги се извършват винаги качествено и в рамките на предварително уговорените срокове. Подбора на материали, които използваме Ви гарантират дълготрайност на покрива. Ако имате нужда от консултация , моля свържете се с нас по телефона или чрез контактната форма на сайта.