1. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории, управление и надзор, идеен проект, технически проект.


2. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


3. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, всички подкатегории, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, монтаж на плот, монтаж/сглабяне на мебели, разглобяване на мебели, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


4. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.