Добре дошли на бизнес профила на Ви Си Ес СИСТЕМ


ВИ СИ ЕС СИСТЕМ предлага : Проектиране, изграждане и поддръжка на видеонаблюдение, контрол на достъпа, СОТ, доставка и монтаж на инфрачервено подово отопление, Изграждане и ремонт на ел.инсталации. Подмяна и ремонт на ел.табла, смяна на предпазители, монтаж на дефектнотокова защита. Монтаж на конзолни кутии, ключове, контакти, бойлерни табла, плафони, полилеи, вентилатори за баня и други електро услуги за дома или офиса. Инсталиране на комуникационни мрежи и оптични мрежи за предаване на данни. ЗАЩИТЕТЕ НАСТОЯЩЕТО ! ЗАПАЗЕТЕ БЪДЕЩЕТО !

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Фирмата разполага с квалифициран екип от професионалисти с над десет годишен опит в областта на силнотокови ел. инсталации и слаботокови системи за сигурност и тяхното изграждане. Към момента имаме изградени обекти във всички регионални центрове, както и в голяма част от по-малките населени места. Предлага безплатен оглед за всички свои клиенти в рамките на град София и Благоевград. Фирмата извършва и огледи извън посочените населените места по предварителна уговорка с клиента. Огледа е безплатен, но в такива случаи се заплащат транспортните разходи на екипа. Безплатен оглед на обекта – изпращаме специализиран технически екип, съобразено с работния графика и удобното време на клиента;

Специализация и квалификации


Електро инсталации ; Монтаж на електрическо инфрачервено подово отопление ; Видеонаблюдение ; Контрол на достъпа ; Компютърни системи и технологии ; Инсталиране на комуникационни мрежи и оптични мрежи за предаване на данни.