1. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


2. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, полагане на изолация с фибран и стиропор, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


3. Шпакловки

По специално в сферата на гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, монтаж на ръбохранител, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване с латекс един цвят, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


5. Паркет и ламинат

По специално в сферата на винил, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


6. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на корниз и перде, монтаж на лира в баня, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на праг, монтаж на шкафове, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.


7. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на сглабяне на секция, монтаж/сглабяне на мебели, разглобяване на мебели, сглабяне на мебели.