Добре дошли на бизнес профила на Димо Александров


С цялостния мениджмънт на строителния процес целим улесняване на инвеститора и взимане на правилни икономико – технически решения в съвместната ни работа. ИНЖБИЛД ЕООД ще спечели доверието Ви, както с високото качество на извършеното строителство в срок, така и с разбирането и компетентността на нейните специалисти.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимаваме се със строителство от 20 години

Специализация и квалификации


Във фирмата работят строителен инжинер, строителен техник, зидаро мазач, кофражист, аематурист, фаянсаджията, монтажник и шпакловчик на гипсокартон по система на КНУФ

Допълнително


Редовно инвестираме в своята складова база и механизация за да можем професионално да отговорим на желанията на своите клиенти. Фирмата ни разполага със собствени складови , строителна техника, инвентар и транспортни средства, които ни позволяват да обхванем комплексно всички видове строителни дейности при изграждането на еднофамилни къщи и вили. Нашите приоритети са прецизност на изпълнение, фиксирани срокове, отлична комуникативност. За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализация на неговия проект и съобразно с неговите изисквания.