Добре дошли на бизнес профила на Венцислав Димитров


Казвам се Венцислав Димитров, роден съм 1973г., работя и живея в София, но пътувам и в провинцията за изпълнение на някой специални проекти.

Мазилки е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Работя в сферата на декоративните мазилки от 2005г., като съм част от екипа на водещи фирми в бранша като Ойкос, Сан Марко, Декорино, Интер Дизайн Център, Никон 2000 и др. Търсен съм най-вече за проекти с особена сложност, изискващи висока прецизност, специални знания и умения, нестандартни техники и внимание към детайла. Имам екип от обучени хора за работа по най-високите стандарти, както на големи, така и на малки и бутикови обекти. Имаме безброй много доволни клиенти и успешно реализирани знакови обекти и проекти! Често се случва, да сме последната надежда на отчаяни клиенти и да оправяме бъркотийте на множество бригади, минали преди нас! Не си усложнявайте живота и не си хвърляйте парите на вятъра - ОБАДЕТЕ МИ СЕ!

Специализация и квалификации


Средно образование в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Видин - специалност "Изобразително Изкуство" Полу-висше в Педагогически колеж "Иван Рилски" гр. Дупница - специалност "Рисуване и Трудово обучение" Висше /бакалавър/ във ЮЗУ ''Неофит Рилски" гр. Благоевград - специалност "Педагогика на обучението по изобразително изкуство" Висше /магистър/ във Софийски Университет - "Климент Охридски" - специалност "Виртуална култура" - Компютърна графика и анимация, 3Д Дизайн, Уеб Дизайн и др.

Допълнително


Избирайки мен и екипа ми, ще имате на разположение комбинация от високо интелигентни и СПОСОБНИ хора и Професионален ХУДОЖНИК със Майсторски и нестандартни умения и финес в работата - гаранция за успешното завършване на всеки започнат обект и усмивките по лицата Ви!