1. Цялостен ремонт 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


2. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


3. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


4. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, циментова шпакловка, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


5. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


6. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, пердашена армирана замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


7. Зидария

По специално в сферата на зидария с тухла единичка, суха каммена зидария, зидария с тухли винербергер, зидария с тухла четворка, зидария с ytong (газобетонни) блокчета.


8. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


9. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


10. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации, външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


11. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., стъклофибърна армираща мрежа, монтаж на неопор /basf/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


12. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


13. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


14. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, консултация от специалист на място, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, демонтаж на мивка, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


15. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


16. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


17. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.