1. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


2. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани, тенекеджийски услуги. изграждане на нова дървена конструкция, облицовки на комини, отпушване на водосточни тръби и улуци, надзид, метални покриви, изграждане на навеси, монтаж на покривни прозорци, монтаж на улуци, всички подкатегории, монтаж на антикондензо фолио, монтаж на керамични керемеди, демонтаж на капандура, монтаж на водосточна система, демонтаж на комин, демонтаж на керемиди, монтаж на табакера, покриване с дъски, редене на стари керемиди, сух монтаж на капаци, обковаване с ламарина, цялостен демонтаж и изграждане на нова, измазване на капаци с вароциментов разтвор, поставяне на гръмоотвод на къща, зидане на комин, измазване на комин, отливане на шапка на комин, покриване с метални керемиди, навес от поликарбонат, бетонен пояс за покрив, монтаж на покривни панели, обшивка на калкан, монтаж и демонтаж на ондулин, монтаж на капандура, демонтаж на покривни панели, монтаж на обшивки за комин, монтаж на нови челни дъски, монтаж на обшивки от ламарина, откриване на теч, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, качване и редене на нови керемеди, водосточни системи, демонтаж на летви, хидроизолация на покриви, демонтаж на обшивка на комин, изграждане на покриви, наковаване на дъсчена ламперия (обшивка), двойна летвена скара (3/4 см.), разкриване на стар покрив (керемиди, капаци, летви и мушама), обшивка с ламарина на комин, единична летвена скара (3/4 см.), снегозадържащи елементи, полагане на паропропусклива хидролационна мембрана.


3. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. всички подкатегории, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с латекс, боядисване на входове/етаж/, грундиране, боядисване на фасада, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, шкурене, грундиране на парапети, первази, тръби, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


5. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, фибран /xps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., стъклофибърна армираща мрежа, монтаж на неопор /basf/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


6. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


7. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, демонтаж на душ кабина, монтаж на съдомиялна, хоризонтален щранг, всички подкатегории, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, консултация от специалист на място, направа на шахта, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, демонтаж на душ кабина, монтаж на биде, писуар, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, монтаж на пералня, сушилня, отпушване на канал до ф200, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, изграждане на септична яма, отпушване на мивки, монтаж на хидрофорна помпа, ремонт на тоалетно казанче, демонтаж на мивка, смяна на шахта, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, монтаж на смесител за мивка в баня, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на структура за вграждане, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на мивка за баня, монтаж на душ панел, лепене на тръби, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


8. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, шкурене, мебели по поръчка, первази, лакиране на дърво, всички подкатегории, навеси и покриви, осб плоскости.


9. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, монтаж на стенна лампа, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, монтаж на плафони.


10. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи. събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, всички подкатегории, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.


11. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


12. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на мебели по поръчка, обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, всички подкатегории, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, монтаж на плот, монтаж/сглабяне на мебели, разглобяване на мебели, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


13. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.


14. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, поставяне на подложки, циклене на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


15. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


16. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.


17. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


18. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


19. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на апартамент, ремонт на къща, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.