Добре дошли на бизнес профила на Ангел Сидеров


Здравейте ,тясно специализиран съм в интериорно довършителното строителство . Изпълнявам цели интериорни проекти . Държа на технологичното изпълнение на проектите ,редът и чистотата на обекта

Декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Беше ми извършен основен ремонт на апартамент, като в холната част беше положена декоративна мазилка по негова разработка. Изключително съм доволна от детайлната работа на г-н Сидеров. Всичко беше извършено много качествено и в срок! Препоръчвам!”

на 16 Aug 2022 от Деница Иванова
Виж всички мнения

Опит


Специализация и квалификация : От 16 годишен до сега практикуват шпакловка и латексови покрития . Естествен паркет 9 години практика . -съморазливни подови покрития -редене на дюшаме и естествен паркет -шлайфане,фугиране -лакиране и омасляване Завършени строителни курсове и сертификати : -Knauf системи за сухо строителство -Теракота, фаянс и гранитогрес -Baumit топлоизолационни системи Декоративни мазилки : Имам ателие /магазин/ за разработка на арт и креативни декоративни мазилки . Ученик и възпитаник съм на Стефан Спиридонов ,добре познат по в България и Европа. За жалост маестрото вече не е сред живите на земята...! Наследил съм много от него и съм му признателно-благодарен !

Специализация и квалификации


Имам шоурум с мои разработки на декоративни мазилки и декоративни мазилки от общият пазар !

Допълнително


Представяне : В интериорното довършително строителство съм от 16 годишен. Семейството ми имаше две строителни фирми и държеше всички строителни дейности във Велико Търновският Университет св.св.Кирил и Методи. Научен съм на труд и постоянство от дете . От 16 годишен до сега 45 годишен ,нямам прекъсване на на трудовата си дейност в интериорното строителство. Някой от моите обекти са : Архитектурна забележителност в София и е диагонално на Софийският Университет. Собственост на Цеко Минев . Половината интериорно изпълнение от зградата . Първата частна хеликоптера база в с.Лозен ,половината от интериорното изпълнение в зградата . Английска Резиденция в София яподдържам периодично от 11 години до сега все още ...!