Добре дошли на бизнес профила на Барос Вижън


Барос Вижън ЕООД е българският производител на стъклени парапети. Топ качество, крависи и елегантни парапети директно от производител.

Монтажи е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Повече от 15 години опит в сферата на дизайна, производството и монтажа на парапети. Барос Вижън е компания производител на парапети, която е известна както у нас, така и в цяла Европа. Зад гърба си имаме стотици завършени проекти, които използват нашите системи за стъклени и алуминиеви парапети. С партньори в цяла България и представители в 19 европейски държави - можете да разчитате на нас за успешното завършване на Вашия проект.

Специализация и квалификации


-дизайн и производство на стъклени парапети -производство на стъкла за парапети -парапети за тераси и балкони -парапети за вътрешни и външни стълби -интериорни и екстериорни парапети -стъклени парапети за басейни -стъклени подове -стъклени стълби -стъклени навеси -стъклени огради

Допълнително


Можете да разчитате на нашия опит за Вашия проект, aко търсите качеството и сигурността, то Барос Вижън е изборът за Вас! Българските стъклени парапети.