Добре дошли на бизнес страницата на Младен Манолов


Здравейте, казвам се Младен и съм родом от Варна. Можете да ме потърсите ако имате нужда от надежден майстор. С моята бригада можем да направим цялостен ремонт на вашия апартамент. Можем и да ви вдигнем и къща. Привърженик съм на еко "сглобяеми" къщи, но работим според инивидуалните предпочитания на клиента. Работя предимно с препоръки, а от скоро и през платформата.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Красимир Мартинов преди 6 месеца за Външни ремонтни работи по къща | Костинброд

“Много добри момчета. Съвестни и изобщо не създават никакви главоболия. Всичко са изпълнили както бе по уговорка. Освен това забелязват и отстраняват възникнали в ход неща и го оправят.”

Младен Манолов отговори:

Сърдечно благодарим за отзива, Краси!

Виж всички мнения

Опит


От 20 години се занимавам със строителство. Построил съм много къщи в цялата страна. Също така съм направил и много на брой качествени ремонти на апартаменти. Дистрибутирам и монтирам различни видове дограма на разумни цени.

Специализация и квалификации


Професионална квалификация ел. техник. Специализирал съм в изграждането на сглобяеми къщи от изкоп, фундаменти и цялостни ремонти.

Допълнително


В свободното си време обичам да ходя на риболов. Обичам животните и градинарството.