1. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на навес, монтаж на декинг, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало.


2. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, монтаж на стъкло, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


3. Ремонт на тераса

По специално в сферата на усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси.


4. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт. дървени парапети, метални парапети, изграждане и ремонт на стълби, всички подкатегории, изработка на алуминиев парапет, монтаж на парапети, демонтаж на парапети, монтаж на парапети.


5. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


6. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.


7. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. монтаж на входна врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, всички подкатегории, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.