Добре дошли на бизнес профила на СОЛАРИС ЦЕ ЕС ГРУП ООД


"СОЛАРИС ЦЕ ЕС ГРУП" ООД е официален и екслузивен вносител на висококачествени Соларни системи както за дома така и за Индустриални соларни системи.С възожност за автономен режим на електрозахранване. Фирмата поддържа на склад широка гама от Соларни панели с различна мощност съобразена спрямо Проекта. Фирмата предлага: Електроизграждане , Системи за достъп и СОД , Видеонаблюдение. Целта на "СОЛАРИС ЦЕ ЕС ГРУП" ООД е да предостави услуга, съобразена с нуждите, изискванията и интересите на нашите клиенти.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Ние предлагаме широка гама от електро услуги. Предлагаме електро услуги както за дома, така и за офиса, търговски обекти, заведения и други. Част от предлаганите ни услуги са: монтаж на осветителни тела, монтаж на ключове и контакти, монтаж на датчици за движение или светлина, монтаж на автоматични предпазители, подмяна на стари апартаменти ел. табла с нови такива, монтаж на различни електро уреди, подмяна на стълбищни автомати, изработване на главини електрически табла по схема. Ние се занимаваме и с изграждане на електро инсталации в ново строителство, както и с подмяна на старата електрическа инсталация. Към нас може да се обърнете също и в случай на авария или нужда от спешни електро услуги. Горди сме, че можем да предложим на клиентите си качествени ел. услуги и коректно отношение на разумни цени.

Специализация и квалификации


Електроизграждане,Проектиране ,Монтаж на системи и съоражения

Допълнително


ИЗРАБОТВАНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ НА ГРТ И ЕЛ.ТАБЛА ПО СХЕМА При нас можете да поръчате изработка на вашите ел.табла, за целта е необходимо да ни предоставите електрическите схеми или нашите инженери да проектират вашето ел.табло.