Добре дошли на бизнес профила на Кей Пи Ем Ентърпрайсис ООД


Ние можем да Ви предложим, основен или частичен ремонт на Вашия дом, офис или вила. Изпълняваме както малки ремонти, така и по-големи цялостни ремонти и довършителни работи по одобрен проект.Винаги се стараем да постигнем максимални резултати и изпълняваме качествено и в срок.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Имаме дългогодишен опит,както в страната така и в чужбина и редица завършени обекти.Можем да да Ви насочим с идеи за дизайнерски решения, възможност за избиране на класа на материалите от най-нисък до най-висок. Всички извършвани от нас дейности са с високо качество и на положения труд и на вложените материали, внимание към всеки детайл без компромис. Гарантираме корекност и пълно разбиране на нуждите и желанията на клиента.

Специализация и квалификации


Цялостен вътрешен ремонт.Шпакловане, гипскартон, боядисвне и грундиране, топлоизолация(външна и вътрешна). Полагане на теракот, фаянс, гранитогрес,ламиниран паркет. ВиК и електро услуги.

Допълнително


Стараем се да спазваме срок и да изпълним заданието с най-високо възможно качество на изпълнение.Предлагаме изготвяне на количествено-стойностни сметки за различните видове СМР, след детайлен оглед и проучване нуждите на Възложителя.